lørdag den 5. oktober 2013

Navne offenligtgjordt! mød de nye lokomotiver!

                               Nye figurer offenliggjordt!

mens arbejdet på bog 2 skrider frem, kommer her en præsentation af 3 maskiner du vil kunne møde i kommende historier i bog 2. 

fra Venstre:
"Richard" Litra R nr. 934 en af de R maskiner der var sationeret på sjælland i perioden 35-39, Rasmus bliver stationeret i Korsør og møder, Fredrik på en af hans ture til København i historien Fredrik & Richard. 

"George" Litra G nr. 625, George er en lille godstogs maskine som elsker at trække godstog, du vil kunne stifte bekendskab med ham i historien George kører af sporet , som er baseret på Forlev-ulykken  der fandt sted i 1916.

"Eskild" den svenske Litra E nr. 964, der var en af de første E maskiner til at blive sat i drift i Danmark. Fredrik møder ham i historien Fredrik & Eskild kort efter at han er blevet ombygget på Københavns centralværksted. De to lærer hinanden at kende og eskild fortæller fredrik og hans venner hans historie en aften i remisen, selvom Per også lige vil ha et ord indført mod "udenlandsk damp".

håber i vil se frem til at lærer disse lokomotiver at kende og ikke mindst fortælle deres historier til jeres børn eller læse dem for jerselv.

Mvh 
Sebastian .J.B. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar