tirsdag den 31. december 2013

DDJH's Nytårshilsen 2013

Hej venner!

Sikke et år vi har haft hos de danske jernbanehistorier, med en bog udgivet og en anden på vej må man jo antyde at der blevet lavet en del i årets løb. Det der startede som en god idé i juli 2012, har stille og roligt begyndt at tage fart og når udgivelsen af bog 2 finder sted i foråret 2014 kan jeg med sikkerhed sige at de vil blive et af DDJH's toppunkter i det nye år.


Og hvad er der så egenligt sket i 2013?
Jo, som det første blev skrivearbejdet på Fredrik & Lyntoget færdiggjordt i Februar 2013 og illustrationsarbejdet afsluttet relativt kort efter. Det kunne så resultere i en udgivelse i marts, hvor en venlig sjæl påmindede mig kort efter at der var en del der skulle laves om, mens en anden ønskede at hjælpe med at blive bedre til at illustrere. Det resulterede så i at jeg måtte igang igen og starte forfra, og kunne tilsidst i august genudgive bogen der; uden at prale, så MEGET bedre ud.

Men nu går DDJH, jo ikke bare ud på at udgive bøger, men at de bøger støtter et formål. DDJH opsøgte derfor veteranklubben Maribo-Bandholm for at høre om der kunne blive et eventuelt samarbejde. Klubben takkede pænt nej da man ikke havde mandskab nok til at gå arkiverne i gennem, men antydet dog at der mulighvis kunne blive tale op et samarbejde i fremtiden hvis der blev tid.

Men trods et nej, lykkedes det alligevel at finde et formål at støtte, nemlig istandsættelsen af Litra F maskinen 656 i england, hvilket en engelsk ven over facebook foreslog under en samtale. Derfor er jeg meget spændt på at se hvad Bog 2, vil kunne indbringe til dette formål. Nå det sagt så der jo også sket det at DDJH har fået en søster serie om sporvogne nemlig De Danske Sporvejshistorier, som vil udgive sin første bog sidst i 2014/ starten af 2015, skrevet og illustreret af forfatteren bag DDJH.

Afsluttende vil da lige nævnes at arbejdet med bog 2 går videre, og at skrive delen af bogen forventes gjordt færdig i februar/marts afhængigt af forholdene.

med det vil DDJH takke alle læsere for at have støttet og fulgt med i det hårde arbejde og ikke mindst udgivelsen af Bog I, må i få et rigtig godt godt nytår og et dejligt 2014.

Vi ses til mere skriveri i 2014!
Med venlig hilsen
forfatter
Sebastian J. Berthelsen .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar