søndag den 15. juni 2014

Der arbejdes stadig hårdt!

Med denne kommende illustration (billedet) kan det ses at der stadig arbejdes hårdt på bog 2, som det er nu er jeg jo en ung forfatter og med det følger jo at jeg stadig skal uddannes. Med det mener jeg at jeg er igang med at finde ud af hvor jeg skal hen og det kan også komme til at påvirke DDJH tidsmæssigt, jeg har nemlig rigtig mange projekter i øjeblikket og det svært at koncentrere mig om DDJH. 

Status som det er nu er at genudgivelsen af bog 1 er sat til side pt. på bog 2 er jeg stadig igang med skrive på historie 9, jeg har på det seneste ikke haft et klart nok hoved til at kunne skrive så har måtte holde en lille pause, men som det kan ses har jeg ikke helt undgået at lave nået. Jeg har brugt meget af tiden på at øve mig i at blive bedre til at tegne og jeg synes selv at jeg kan begynde at se resultater. 

Jeg håber stadig at jeg vil være istand til at gøre bog to til en salgssucces!

Afsluttende vil jeg lige tilføje at jeg vil sælge en speciel tegning på Devianart til projektet D 825 og sælge en speciel pakke på Ebay, i begge tilfælde vil pengene gå til D 825.

Mvh 
Sebastian Berthelsen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar