søndag den 8. februar 2015

Arbejdet går langsomt fremad

Men det er hårdt arbejde!

en skitse til en mulig illustration fra Historien om Dagmar
Som året skrider frem så gør det samme sig også for historierne. Der skrives ihærdigt på Historien om Dagmar og Elias & Lyntoget. Hvad angår begge bøger går arbejdet stødt fremad og her er status på dem lige nu:

Historien om Dagmar

Som det kan ses på tegningen bliver der tegnet meget for at øve mig til når jeg begynder på det "officelle" illustrations arbejde. Udover det så skrives der i øjeblikket på det andet kapitel i bøgen som omhandler et nybygget damplokomotivs første rejse. Man kan sikkert ane at lokomotivet på illustration er sat op på en fladvogn og det bliver også en af de ting man ville kunne læse i kapitlet.

Ellers er der sendt en mail af sted til Projekt 825 for at la dem vide at bogen der skal støtte dem forventes at være udgivet i 2016, den 22 december for at være præcis!

Når tiden er inde til udgivelse vil i, kære læsere, selvfølgelig blive opdateret. Ellers kan i altid holde øje med "DDJH Produkter" som altid vil være opdateret med det nyeste information på 2016 udgivelserne.

Elias & Lyntoget

Her bliver der også skrevet men indtil videre er der ikke blevet tegnet så meget på forsøgsbasis. Dog skal de siges at der på nuværende tidspunkt er lavet skitser til forsiden og bagsiden på bogen som kun mangler at blive tegnet op digitalt.

Hvad angår skrive arbejdet går det stødt fremad, idet jeg prøver at finde tid til det. Det ikke helt let at være forfatter når man samtidigt er på uddannelse. Men ikke desto mindre håber jeg, at min entusiasme nok skal få mig frem til mit mål i 2016. Med disse nyheder, vil jeg slutte denne dags opslag med et mange tak fordi i læste med og håber i holder jer opdateret her på bloggen.
mvh.
Sebastian

Ingen kommentarer:

Send en kommentar