mandag den 9. marts 2015

nyheder! 9.marts 2015

Arbejdet går langsomt fremad!

Et skærmbilled fra en tegning der arbejdes på i øjeblikket

Men dog kan det roligt siges at det går fremad. Der bliver tegnet skitser men, skrivearbejdet kommer alligevel i første række. Med det sagt kommer her en lille update på de tog bøger i 2016:

Elias & lyntoget
På denne bog bliver der skrevet som en gal, jeg har endnu ikke forsøgt at lave skitser til denne bogs illustrationer men jeg regner med at gøre det indenfor den næste måneds tid hvis jeg skulle få tid til det. Hvor stor chance der er for at denne bog når at være med i projekt 2016 som planlagt, er svært at svare på. Det kommer an på om min kampagne for serien går godt eller at jeg skulle være heldig at kunne få fat i pengene selv og dermed få skudt endnu mere gang i arbejdet.

Historien om Dagmar
Denne bog er kommet rigtig godt afsted efter min mening. Første kapitel er skrevet færdigt og mangler at blive rettet til så det kan være klar til når jeg få min nye computer (hvilket burde ske indenfor 2015). Arbejdet på det andet kapitel er godt igang og nogle af de første illustrationer er der allerede lavet skitser til. Hvad oddsene er for at denne her bog kommer med i projekt 2016 ved jeg ikke.


Men vil du hjælpe med at forbedre situationen så støt på:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar