søndag den 1. januar 2017

Farvel 2016 og goddag til 2017

DDJHs julekort for 2016

Farvel til projekt 2016

- og planer for fremtiden. 


Året 2016 begyndte med en masse håbe og drømme for det i 2014 stiftede, projekt 2016. 

Desværre skulle det vise sig at være et år fyldt med udfordringer, der gjorde at projekt 2016 ikke kunne gennemføres. 

Men trods at et projekt mislykkedes, så lykkedes til gengæld en masse andre. 

To plakater til foreningen DBJ
Året startede ud med en fortsættelse af samarbejdet mellem mig og foreningen DBJ. I april blev to tegninger nemlig afleveret under et besøg med SHS .

Og netop dette samarbejde har vist sig at bringe glæde til begge parter, og efter oplysninger fra foreningen selv, så har DDJHs tegninger været vist ved flere foredrag. 

En ny ting som 2016 bød på var "livestreams" hvor at, jeg kunne tegne live og samtidigt fortælle jer alle hvordan det stod til. De første udsendelser var ganske vist på engelsk men jeg valgte senere at lave udsendelser på dansk via facebook siden. 

Trods deres svingende succes så har jeg alligevel valgt at satse på flere af disse i det nye år. Forhåbentlig sådan er der streames mindst en gang om ugen/måneden.

Apropos det at tegne så er det sket en helt del på tegne fronten. Takket være endnu et års træning er der nu sket en hel masse og også 2017 virker til at blive et lovende år på den front. 

Hvad angik skrivearbejdet på det planlagte bøger i 2016, gik det sløjt til og meget af året var præget af skriveblokade selvom det lykkedes at skrive et par sider i ny og næh. 

Det var af denne grund at jeg halvvejs igennem året måtte sande at projektet ikke blev til noget. 

Af denne grund har jeg valgt at 2017 skal så i skriveriets tegn og der vil derfor i år blive fokuseret ekstra meget på at få så meget af skrivearbejdet gjort færdigt, men nu er en bog jo ikke barnemad og derfor må vi jo se hvad der kommer til at ske i det nye år. 

For der sker nemlig ting og sager i 2017, udover at projektet fortsætter på 5. år så skulle et af mine andre projekter "portræt af et lokomotiv" gerne udgive det første afsnit i serien om Danske lokomotiver. 

Afsnittet vil dække litra K fra 1894 og forventes at vare 15 minutter. 

Til sidst vil jeg ønske jer alle et dejligt 2017 og lad os håbe det bliver et godt år! 

mvh. 
Sebastian
 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar