søndag den 20. august 2017

Det går stadig fremad!

Eksempel på den nye tegnestil

En forsinket opdatering!

Man alligevel ikke mangelfuld på opdateringer!

Først må jeg alligevel beklage, at jeg ikke har opdateret mere i år end jeg har lovet jeg ville. Til gengæld føler jeg at jeg med ventetiden, har masser at fortælle jer på en gang i stedet for i små bidder.

Først og fremmest så går det fremad med bøgerne. Elias & Lyntoget er godt over halvvejs færdig i skrivearbejdet´, og Historien om Dagmar halter ikke så langt efter, faktisk vil jeg vovet påstå at jeg også kan have den over halvvejs inden efteråret. Hvis det så lykkes, vil jeg sætte alt ind på at skriveriet er færdigt til næste år. Alt sammen vil det betyde at mit nye mål med en udgivelse i 2019, virker mere realistisk end før. 

Så er der min nye tegnestil. Som i sikkert har bemærket ved billedet på toppen af opdateringen, så har jeg eksperimenteret med en ny tegnestil. Resultatet er for mig, ganske tilfredsstillende og jeg ser frem til at benytte den på illustrationerne til mine kommende bøger! 

Desuden er jeg begyndt at livestreame igen, på mine nye side "SJB Media 1996 art", så hvis i kunne tænke jer at se på når jeg tegner, så se med på : SJB Media 1996 art

Med det vil jeg takke af for denne gang og håbe at jeg kan vende tilbage før jul. 

mvh

Sebastian Berthelsen 
Forfatter og webmaster

Ingen kommentarer:

Send en kommentar