tirsdag den 5. juni 2018

Sommeren nærmer sig, men der er stadig langt igen!

DDJHs nye logo

Små skridt

Det er ikke siden den 1. januar at der har været en opdatering fra siden her, og derfor kommer der en her. Men sommeren rundt om hjørnet og dermed ferien, så er det på tide at gøre status med, hvad der er noget indtil nu.
For at sige sandheden så er det ikke meget. Begge bøger er stadig kun halvvejs, men der har været skrevet ihærdig på den begge på skift, men pga. eksamens perioden er det besluttet at sætte skriveriet på standby indtil den sidste eksamen er overstået før arbejdet igen fortsættes. 

 Hvordan ser udsigten ud for udgivelsen? 

I den rate skriveriet er blevet gennemført i indtil videre har set positivt ud og derfor er det nuværende bud på at skriveriet kan blive gennemført indenfor 1-2 år, hvorefter teksterne kan læses igennem og rettes, oversættes og illustreret før bøgerne rammer trykken. 

I mellemtiden er det dog blevet besluttet at skifte logoet ud, så det i hvert udefra, stadig virker som om der er fremskridt selvom det stadig sker i små skridt. 

Med det går DDJH på sommerferie og jeg glæder mig til at rapportere igen på den anden side af sommeren. Hvem ved, måske dukker der en lille artikel op på hjemmesiden i løbet af ferien? 

Webmaster og forfatter
Sebastian 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar