tirsdag den 28. januar 2020

Farvel 2019, goddag 2020!

Farvel 2019 og Goddag 2020!


Julekortet fra De Danske Jernbanehistorier

2018 lagde rigtigt godt op til 2019 med store fremskridt på bøgerne, men hvordan har 2019 skildt sig ad fra de forgangne år?


2019 var et år som på mange måder gik op og ned for seriens forfatter, men ikke desto mindre et år, hvor ting gik godt fremad og de to b
øger kom et kæmpe skridt nær
mere på at være færdige.
Elias og lyntoget, der startede sit liv i 2012, blev udover alle forventninger skrevet færdig og læst korrektur på i løbet af 2019 og dermed er arbejdet på bogen et skridt nærmere, da resten af arbejdet består af at få nogle friske øjne på bogen og herefter skal den oversættes til engelsk for, at give dem som ikke er dansktalende, en chance for at opdage den danske jernbanehistorie.

Den anden bog, Historien om Dagmar, er også godt i gang og håbes at være færdig i løbet af 2020. Denne bog er dog blevet noget tykkere end forventet, og det kan ske at der skal barberes noget af i løbet af afslutningen på skriveriet, for at sikre af den ikke udvikler sig til en roman!

Djurslands Jernbanemuseum, Ryomgård.
2019 var dog også et år, hvor forfatteren atter kom landet rundt, eller i hvert fald en god del af det. Letbanen åbnede til Grenaa og i juni blev der fejret fars dag på jernbanemuseet i Odense med to My-lokomotiver.
Sommerferien blev afholdt ved letbanen, der lokkede med endags billetter til 50,- stykket, hvilket gjorde at strækningerne til Lystrup, Grenaa og Odder blev besøgt og dokumenteret. På strækningen til Grenaa blev Djursland Jernbanemuseum besøgt og her blev forfatteren så overrasket over det lille museums charme, at valget faldt på dem til årets julegave.

Men såvel kortene og gaven skulle blev en forsinket affære. Grundet personlige årsager, blev december en kaotisk tid, hvor forfatteren endte med at kæmpe mod tiden og først endte med at levere alle julekort, gave og nytårsindlæg her i januar 2020.

Men derfor vil jeg gerne ønske alle et godt 2020 og lad os håbe på færre forsinkelser og ikke mindst fremskridt, så ønsket om en børnebog endelig kan nå i hus.............igen!

Mvh.
Webmaster
Sebastian

Ingen kommentarer:

Send en kommentar